Твоето грло е твоја моќ.

Целосен третман за болки во грлото

Повеќето случаи на болно грло кај возрасните и децата се предизвикани од вируси, па затоа антибиотиците во овој случај не се ефикасни и се препорачува соодветна терапија која брзо ослободува од болки во грлото.

Кога вашето грло е надразнето, отечено или ве боли, потребен ви е целосен третман. Септолете тотал е посебна комбинација од две активни состојки:

  • Бензидамин – овозможува олеснување на болката и воспалението во грлото
  • Цетилпиридиниум – ја отстранува причината за инфекција

На тој начин, Септолете тотал овозможува целосен третман за болки во грлото од било кој степен (благи до силни).

Комбинацијата на овие две активни состојки обезбедува тројно дејство:

  • противвоспалително
  • аналгетско
  • антисептично

1 

НСАИЛ*
Бензидамин

+ 

1 

АНТИСЕПТИК
Цетилпиридиниум хлорид

= 

3 

ЦЕЛОСЕН ТРЕТМАН

АНАЛГЕТСКО
ПРОТИВВОСПАЛИТЕЛНО
АНТИСЕПТИЧНО

*НСАИЛ - Нестероиден антиинфламаторен лек

Проверете како Септолете тотал се разликува од другите производи!