Твоето грло е твоја моќ.

Тројно дејство за лекување на болното грло

Кога вашето грло е надразнето, отечено и болно, најдобро е да го третирате со препарат со тројно дејство. Септолете тотал со својата единствена комбинација на две активни состојки овозмоѓува тројно дејство:

  • Бензидамин овозможува ублажување на болката и воспалението во грлото и
  • Цетилпиридиниум истовремено ја отстранува причината за инфекцијата.

Комбинацијата на овие две активни состојки обезбедува тројно дејство:

  • противвоспалително
  • аналгетско
  • антисептично

1 

НСАИЛ*
Бензидамин

+ 

1 

АНТИСЕПТИК
Цетилпиридиниум хлорид

= 

3 

ТРОЈНО ДЕЈСТВО

АНАЛГЕТСКО
ПРОТИВВОСПАЛИТЕЛНО
АНТИСЕПТИЧНО

*НСАИЛ - Нестероиден антиинфламаторен лек

Проверете како Септолете тотал се разликува од другите производи!