Твоето грло е твоја моќ.

Зошто Септолете тотал?

Септолете тотал е современ лек со посебен состав кој овозможува целосен третман на болното грло. Дејствува на причината за инфекција и ги ублажува симптомите на воспалението, како што се:

  • болка
  • црвенило
  • оток
  • печење
  • нарушена функција на грлото